Όταν η υγεία, η ομορφιά και η επιστήμη αναμειγνύονται ιδανικά με το πάθος για δημιουργία

Από το 1998 στο σήμερα μία πορεία γεμάτη σκληρή δουλειά και έναν μόνο στόχο: δημιουργία, εισαγωγή και διάθεση προϊόντων υγείας και ομορφιάς που προσφέρουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με την  εμπειρία της «προσιτής πολυτέλειας».

Το όραμα και η πίστη των επικεφαλής σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εργατικότητα των ανθρώπων μας, καθιέρωσαν τη Medisei με αγαπημένα brands, όπως τα Panthenol Extra, Time Eraser, Kaiser, Dalee, Summerline αλλά και τα προϊόντα προστασίας Covid-19 της Microbe-End.

Ανταποκρινόμενοι στις νέες τάσεις και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, βελτιώνουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς τις σειρές μας με προϊόντα που έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες που δημιουργούνται, πάντα με βάση τις εξελίξεις της επιστήμης, συνδυάζοντας την καινοτομία και την ποιότητα με την μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του κοινού.

Η καινοτομία μας

Εξελίσσουμε συνεχώς το προϊοντικό μας μείγμα, διερευνώντας τις νέες τάσεις στον χώρο της κοσμετολογίας και της υγείας και αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού. Οδηγός μας πάντοτε η έρευνα και τα νέα επιστημονικά δεδομένα, τα οποία η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας, μας επιτρέπουν να αξιοποιούμε αποτελεσματικά.

  • Ολοκληρωμένες, πρωτοποριακές και ασφαλείς λύσεις για όλη την οικογένεια.
  • «Έξυπνες» φόρμουλες με εύκολη εφαρμογή και πραγματικά αποτελέσματα.
  • Αξιοποίηση επιστημονικών δεδομένων και εργαστηριακών ερευνών.
  • Συνδυασμός ποιότητας, τιμής, λειτουργικότητας, αποτελεσματικότητας, αισθητικής.

Το όραμά μας

Ακολουθούμε πιστά τις επιταγές της καλής υγείας, υπηρετώντας το όραμα για μία ποιοτικότερη καθημερινότητα που μπορεί να οδηγήσει στη βελτίωση του επιπέδου της ζωής μας συνολικά.

  • Σχεδιάζοντας, δημιουργώντας και διαθέτοντας στην αγορά πρωτοποριακά, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα, τα οποία έρχονται ως απάντηση σε πραγματικές καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού.
  • Βελτιώνοντας και ενισχύοντας διαρκώς τα υφιστάμενα προϊόντα μας.
  • Παραμένοντας ανταγωνιστικοί και προσαρμοστικοί σ’ ένα περιβάλλον που συνεχώς αλλάζει.

Οι αξίες μας

Αδιαπραγμάτευτες, σταθερές, ουσιαστικές. Οι αξίες μας καθορίζουν αυτό που είμαστε, εκφράζουν τη φιλοσοφία μας, οδηγούν τη δράση μας, εμπνέουν το όραμά μας, αντικατοπτρίζονται στην πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Ισχυρός κώδικας ηθικής

Εμπειρογνωμοσύνη

Αποτέλεσμα

Έμπνευση

Υπεροχή

Καινοτομία

Επιδίωξή μας είναι να κάνουμε τη διαφορά, όχι μόνο με την ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και με τον σεβασμό, τη συνέπεια και την ειλικρίνεια απέναντι σε εκείνους που μας εμπιστεύονται.

Η Ιστορία μας

Η MEDI SEI Α.Ε. ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά το 1998 και έκτοτε έχει καταξιωθεί ως μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων με εγχώρια και διεθνή παρουσία.

Έχοντας λάβει την κορυφαία πιστοποίηση ISO 9001:2015, η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά και απρόσκοπτα όλα αυτά τα χρόνια, διακινώντας μια ευρεία γκάμα επιτυχημένων brands περιποίησης του δέρματος, συμπληρωμάτων διατροφής και πρόληψης ιώσεων, αντισηπτικών και απολυμαντικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων φροντίδας τραυμάτων.

Οι πιο σημαντικές στιγμές μας

Η εταιρεία ιδρύεται το 1998 από μία ομάδα επαγγελματιών του παραφαρμακευτικού κλάδου, με εφαλτήριο το όραμα για τη δημιουργία ενός καινοτόμου ελληνικού hub στον χώρο της υγείας, της ομορφιάς, της κοσμετολογίας και του παραφαρμάκου, το οποίο θα απορροφούσε διεθνή γνώση και επιστημονικά δεδομένα και μέσα από την αξιοποίησή τους θα δημιουργούσε για το κοινό προϊόντα για την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών υγείας, ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας.

Το 2000 η σειρά Summerline κάνει το πρώτο breakthrough λανσάρισμα της εταιρείας στην αγορά, συστήνοντας στο κοινό μία best-seller εντομοαπωθητική λοσιόν για το πρόσωπο και το σώμα. Συγκριτικό της πλεονέκτημα η ένδειξη καταλληλότητας χρήσης από όλη την οικογένεια, που απαντούσε στην ανάγκη για προστασία, άνεση και ασφάλεια για όλες τις ηλικίες.

Το 2006 λανσάρεται η πρώτη εξειδικευμένη κρέμα ενυδάτωσης Panthenol Extra Cream Urea 5%, σηματοδοτώντας τη δημιουργία της σειράς Panthenol Extra, η οποία ως τώρα αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα brands για την περιποίηση της επιδερμίδας. Μέχρι σήμερα συνεχίζει να αντιπροσωπεύει με ιδανικό τρόπο τη δέσμευση της Medisei για αδιάλειπτη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Το 2012 γεννιούνται οι Panthenol Extra Day Cream SPF15 και Panthenol Extra Face & Eye Cream, συνδυάζοντας πραγματικά αποτελέσματα με το απόλυτο “value for money” πλεονέκτημα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία στην αποδοχή του κοινού. Η Panthenol Extra εισέρχεται σε τροχιά πλήρους σχεδιασμού ως μια σειρά για ολοκληρωμένη περιποίηση δέρματος, με γνώμονα την ποιότητα, την αισθητική, τη στοχευμένη δράση, την αποτελεσματικότητα και προσιτό κόστος. Παράλληλα, οι καρποί της μεθοδικής δουλειάς στηρίζουν την πορεία της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας, οδηγώντας μεταξύ άλλων στην απόκτηση ιδιόκτητων εγκαταστάσεων σε Παλαιό Φάληρο και Μάνδρα Αττικής.

Το 2019 η συνεχιζόμενη ανάπτυξη, η επιμονή απέναντι στις προκλήσεις και η προσαρμοστικότητα στην αλλαγή, συνθέτουν έναν πανίσχυρο συνδυασμό που οδηγεί στην έναρξη της εξαγωγικής δραστηριότητας της Medisei, σε Βαλκάνια (Σκόπια, Αλβανία, Βουλγαρία) καθώς επίσης σε Μαρόκο και Κουβέιτ.

Το 2022 λανσάρεται η Time Eraser, μια νέα, πρωτοποριακή σειρά καλλυντικών με στοχευμένη αντιγηραντική δράση. Με πανίσχυρα ενεργά συστατικά και το πατενταρισμένο βιομιμητικό λιπίδιο TimeCodeTM, σχεδιάζεται με γνώμονα τη δυνατότητα δημιουργίας ενός απόλυτα προσωποποιημένου σχήματος φροντίδας, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

Η έως τώρα πορεία μας δεν μας κάνει να εφησυχάζουμε. Αντίθετα μας δίνει ώθηση να αναπτυχθούμε περαιτέρω, εμπλουτίζοντας και ανανεώνοντας διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας, μένοντας παράλληλα πιστοί στη δέσμευσή μας για δημιουργία πρωτοποριακών και αποτελεσματικών προϊόντων που τηρούν τις υποσχέσεις τους, προσφέροντας σε όσους τα χρησιμοποιήσουν τα οφέλη για τα οποία αρχικά τα επέλεξαν.

Ασφαλείς Συναλλαγές
Εύκολες Επιστροφές
Δείγματα σε Κάθε Παραγγελία

Σύνδεση στον λογαριασμό σας

Νέο Μέλος;

Γίνετε μέλος και επωφεληθείτε

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.