Τεστ Εγκυμοσύνης HCG 2τμχ

05501

Άμεσα αποτελέσματα, από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης

Εύκολο στη χρήση, επιτρέπει την διεξαγωγή ελέγχου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας

10,80 €

 • Ταχεία & ποιοτική εκτίμηση των τιμών της HCG
 • Άμεσα αποτελέσματα εντός 5 λεπτών

Primo Test Τεστ Εγκυμοσύνης HCG 2τμχ

Το τεστ εγκυμοσύνης Primo Test, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση των επιπέδων της Χοριακής Γοναδοτροπίνης (HCG), από την πρώτη μέρα καθυστέρησης.

Η εμφάνιση της HCG, αμέσως μετά την σύλληψη και η επακόλουθη αύξηση των συγκεντρώσεών της, κατά τα πρώιμα στάδια της κύησης, την καθιστούν άριστο δείκτη για τον εντοπισμό της εγκυμοσύνης στο αρχικό στάδιο. Είναι εύκολο στη χρήση και επιτρέπει την διεξαγωγή ελέγχου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Οφέλη:

 • Έλεγχος από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης
 • Ταχεία και ποιοτική εκτίμηση των τιμών της HCG
 • Άμεσα αποτελέσματα εντός 5 λεπτών

To τεστ εγκυμοσύνης της Primo Test θα πρέπει να βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου (15-30℃) πριν από τη χρήση του. Μην αποσφραγίσετε τη συσκευασία του μέχρι να είστε έτοιμη να το χρησιμοποιήσετε.

1. Αφαιρέστε το τεστ από τη σφραγισμένη συσκευασία και χρησιμοποιήστε το, το συντομότερο δυνατό.

2. Αφαιρέστε το καπάκι και γυρίστε το ώστε να βλέπετε το απορροφητικό άκρο

3. Κρατήστε το από το αντίθετο άκρο (λαβή αντίχειρα) έτσι ώστε το άκρο απορρόφησης να έχει κλίση προς τα κάτω. Εισάγετε το απορροφητικό άκρο στη ροή των ούρων και ουρήστε ακριβώς επάνω μέχρι να υγρανθεί εντελώς (το λιγότερο 5 δευτερόλεπτα). Προσοχή: μην ουρήσετε επάνω στο παράθυρο εμφάνισης του αποτελέσματος

4. Βάλτε πάλι το καπάκι στο άκρο απορρόφησης και τοποθετήστε το σε ευθεία επιφάνεια, με το παράθυρο του αποτελέσματος προς τα επάνω. 

5. Περιμένετε μέχρι να εμφανιστούν οι ροζ γραμμές. Δείτε τα αποτελέσματα εντός 5 λεπτών. Μην διαβάζετε τα αποτελέσματα πέραν των 5 λεπτών.

Ερμηνεία Αποτελεσμάτων:

 • Θετικό: Εμφανίζονται δύο ξεκάθαρες ροζ γραμμές, μια στην περιοχή εκτέλεσης του τεστ (Τ) και μια στην περιοχή ελέγχου (C)
 • Αρνητικό: Εμφανίζεται μόνο μια ροζ γραμμή στην περιοχή ελέγχου (C). Καμία εμφανής γραμμή δεν υπάρχει στην περιοχή εκτέλεσης του τεστ (C)
 • Άκυρο: Αποτυχία εμφάνισης γραμμής στο πεδίο ελέγχου (C) 

Έλεγχος Ποιότητας: Στο τεστ περιλαμβάνεται διαδικασία ποιοτικού ελέγχου. Η εμφάνιση μιας χρωματιστής γραμμής στην περιοχή ελέγχου (C), θεωρείται θετικός ποιοτικός έλεγχος, υποδεικνύοντας σωστή λειτουργία του τεστ και ενεργά αντιδραστήρια. Κενό πεδίο ελέγχου (C) θεωρείται αρνητικός ποιοτικός έλεγχος. Αν το τεστ έχει εκτελεστεί σωστά και τα αντιδραστήρια λειτουργούν καταλλήλως, θα εμφανιστεί στο πεδίο ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα.

Παραδόσεις εντός Ελλάδας:

Η παράδοση παραγγελιών σε προορισμούς εντός Ελλάδας πραγματοποιείται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex από Δευτέρα έως Παρασκευή, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης που ορίζεται σε 1 έως 3 εργάσιμες. Σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ορίζεται σε 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

 • Για παραγγελίες άνω των 40,00 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
 • Για παραγγελίες κάτω των 40,00 ευρώ: Τα έξοδα αποστολής είναι στα 2,50 ευρώ. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή προστίθεται επιπλέον το ποσό των 1,50 ευρώ για έξοδα αντικαταβολής.

Παραδόσεις σε Χώρες του Εξωτερικού: 

Η παράδοση παραγγελιών σε χώρες του εξωτερικού πραγματοποιείται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών DHL από Δευτέρα έως Παρασκευή, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης που ορίζεται σε 2 έως 5 εργάσιμες.

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

 • Για παραγγελίες άνω των 70,00 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
 • Για παραγγελίες κάτω των 70,00 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι στα 14,90 ευρώ.
Ασφαλείς Συναλλαγές
Εύκολες Επιστροφές
Δείγματα σε Κάθε Παραγγελία

Σύνδεση στον λογαριασμό σας

Νέο Μέλος;

Γίνετε μέλος και επωφεληθείτε

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.