Απολυμαντικό Spray Επιφανειών 100ml

03331

Με αντιμικροβιακή δράση καταστρέφει βακτήρια, μύκητες και ιούς

Δρα άμεσα και αποτελεσματικά, καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές με μικροβιακή αιτιολογία και επίσης προλαμβάνει και ελέγχει τη μούχλα

4,36 €
100ml

ΑΙΘΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ
 • Δρα άμεσα & αποτελεσματικά
 • Απόλυτα ασφαλές στη χρήση
 • Σχεδιασμένο για επαγγελματική & οικιακή χρήση

Microbe End Απολυμαντικό Spray Επιφανειών 100ml

Το Microbe End Spray είναι ένα ισχυρό απολυμαντικό, με κλινικά αποδεδειγμένη μικροβιοκτόνο δράση. Καταστρέφει αποτελεσματικά όλα τα είδη των ιών, παθογόνα μικρόβια όπως θετικά και αρνητικά κατά Gram βακτήρια, μύκητες, ιούς (HIV, HERPES, HEPATITIS Β κτλ) και τα ανθεκτικά στελέχη τους (Staphylococcus, Streptococcous Pseudomonas, Enterobacterium, Salmonella, Escherichia Coli, Mycobacterium Tuberculosis κ.α.) τα οποία είναι υπεύθυνα για τις περισσότερες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Επίσης προλαμβάνει και ελέγχει τις οσμές που προκαλούνται από τη μούχλα.

Έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εργαστηριακούς και νοσοκομειακούς χώρους, ιατρεία, οδοντιατρεία, σπίτια, ιδρύματα, γραφεία, σχολεία, ξενοδοχεία και γενικότερα σε εσωτερικούς χώρους όπου η πρόληψη κατά των μικροβίων κρίνεται απαραίτητη. Συνιστάται για την ταχεία απολύμανση ιατρικών και οδοντιατρικών εργαλείων και σκευών, τοίχων, γραφείων, νεροχυτών, τηλεφώνων, χειρολαβών, δοχείων κάδων απορριμμάτων, καθισμάτων, κρεβατιών, τουαλετών και κάθε χώρου εκτεθειμένου σε επιμολύνσεις. Καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές με μικροβιακή αιτιολογία σε χώρους, όπως τουαλέτες, υπόγεια, ντουλάπες, σοφίτες, πλυσταριά, αποθήκες, κουζίνες, χώρους κατοικιδίων κ.α.

Οφέλη:

 • Καταστρέφει παθογόνους μικροοργανισμούς όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς & ανθεκτικά στελέχη τους, που ευθύνονται για τις περισσότερες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις
 • Καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές με μικροβιακή αιτιολογία
 • Προλαμβάνει και ελέγχει τη μούχλα
 • Δρα άμεσα και αποτελεσματικά
 • Έχει κλινικά αποδεδειγμένη δράση
 • Είναι απόλυτα ασφαλές στη χρήση
 • Είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ
 • Σε πρακτική συσκευασία Spray
 • Ειδικά σχεδιασμένο τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση

Ψεκάστε με το Απολυμαντικό Spray της Microbe End, την επιφάνεια ή το χώρο που θέλετε να απολυμάνετε ώστε αυτή να καλυφθεί πλήρως. Για καλύτερα αποτελέσματα απομακρύνετε πριν τον ψεκασμό τους περιβαλλοντικούς ρύπους (σκόνη, λάσπες κ. α.). Για περιπτώσεις όπου θέλετε vα καταπολεμήσετε την επίμονη μούχλα, ψεκάστε καλά την μολυσμένη επιφάνεια, αφήστε να στεγνώσει με τον αέρα και επαναλάβετε τον ψεκασμό εβδομαδιαία ή νωρίτερα αv χρειαστεί.

Προφυλάξεις: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με άφθονο νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλέvετε. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Διάθεση του περιεχομένου / περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς / περιφερειακούς / εθνικούς / διεθνείς κανονισμούς. Να μην χρησιμοποιείται σε επιφάνειες που επηρεάζονται από το οινόπνευμα.

Χλωριούχο άλκυλοδιμέθυλοβεvζυλαμμώvιο (0,12%w/w), Χλωριούχο άλκυλοδιμέθυλοαίθυλοβεvζυλαμμώvιο (0,12%w/w), Αιθυλική αλκοόλη (70%v/v).

Τα συστατικά που αναγράφονται στη συγκεκριμένη προϊοντική σελίδα ενδέχεται να τροποποιηθούν. Πριν τη χρήση του προϊόντος, σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε τη λίστα των συστατικών που αναγράφονται στη συσκευασία.

Παραδόσεις εντός Ελλάδας:

Η παράδοση παραγγελιών σε προορισμούς εντός Ελλάδας πραγματοποιείται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex από Δευτέρα έως Παρασκευή, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης που ορίζεται σε 1 έως 3 εργάσιμες. Σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ορίζεται σε 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

 • Για παραγγελίες άνω των 40,00 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
 • Για παραγγελίες κάτω των 40,00 ευρώ: Τα έξοδα αποστολής είναι στα 2,50 ευρώ. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή προστίθεται επιπλέον το ποσό των 1,50 ευρώ για έξοδα αντικαταβολής.

Παραδόσεις σε Χώρες του Εξωτερικού: 

Η παράδοση παραγγελιών σε χώρες του εξωτερικού πραγματοποιείται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών DHL από Δευτέρα έως Παρασκευή, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης που ορίζεται σε 2 έως 5 εργάσιμες.

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

 • Για παραγγελίες άνω των 70,00 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
 • Για παραγγελίες κάτω των 70,00 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι στα 14,90 ευρώ.
Ασφαλείς Συναλλαγές
Εύκολες Επιστροφές
Δείγματα σε Κάθε Παραγγελία

Σύνδεση στον λογαριασμό σας

Νέο Μέλος;

Γίνετε μέλος και επωφεληθείτε

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.